SINDRAMIX - LITE AV VARJE - BLANDAT OCH MIXAT

Månadsbilden

Det här är en idé som Pippi tagit över från Nina som jag tycker är kul.
Idén går ut på att du väljer ett valfritt motiv och ett valfritt datum och fotograferar sedan exakt samma motiv varje månad på det datum du valt. Mer info om vad Månadsbilden är och alla andra som är med hittar du här. 

Jag har valt att fota min bordsdekoration i år (2008) och har valt den 27 i varje månad för min månadsbild.

Mitt tidigare motiv var Rosénparken i Uppsala. 2006 och 2007 togs de bilderna.27 Maj 2008.
April månads bild missade jag. Men här kommer maj i alla fall. Här är en ny Saint Paula som har någon blomma kvar än så länge. ;)27 Mars 2008.
Påsken är över så nu är det dags att städa ut den. Som synes så har inte Saint Paulan behagat blomma nu heller, men jag hoppas fortfarande på att den ska komma igång med det.27 Februari 2008 klockan 16.43. Mulet, sex plusgrader och ingen snö.
Det har inte hänt så mycket sedan förra månadsbilden. Det har tillkommit en ängel. Jag hade hoppats på att Saint Paulan skulle börja blomma igen, men den har inte ens några knoppar.27 Januari 2008 klockan 15.13. En solig dag. Plus 2 grader och ingen snö.
Jag har valt att fota bordsdekorationen i köket för att se hur årtidsväxlingarna även ändrar sig i den. Just nu ser den bara grön ut. Jag lyckades vattna för mycket så blommorna i Saint Paulan ledsnade. Då lade jag dit ett litet hjärta, men det var nog lite för litet. Syns ju knappast. Så den kommer säkert att ha ändrat utseende till nästa månad. :)


Till SINDRAMIX första sida  
Copyright © sindra.net