Power trail

I dag var jag med husse och matte ute på skattjakt mellan Österbybruk och Gimo.  Där finns det något som kallas för Power Trail.  Det är massor av skattgömmor på rad liksom. Så klart jag hänger med! Det betyder ju äventyr! Roligaste gömman för dagen sa de var den som syns överst i collaget. En fiol. När man öppnar den börjar den spela musik!  Mitt ute i skogen! ?

Vi kom även till en historisk plats Som också syns i collaget. Där fanns det lämpligt nog bord så där stannade vi och fikade.

De här bilderna är tagna vid första stället som vi rastade på. Det heter Aspbobadet. Husse och matte åt sin lunch medan jag lekte.

Det blev en mycket bra dag i härligt väder. ?

En reaktion på “Power trail

  1. Oj så roligt du har med din kära boll! Jag tror att du tyckte det var roligare att leka med den än att söka efter skattgömmor. Fast det är klart, utan din känsliga nos, hade matte och husse säkert inte hittat en enda gömma. Jag förstår också att du roades av musiken. Det var verkligen ovanligt med musik mitt ute i skogen.

    Massor av klappar till dig från din C