Måndagseftermiddag

Idag fick jag följa med husse till stadsparken. Vi åkte buss och det tycker jag är kul. Väl framme i parken gick vi runt och tittade på alla fina blommor. Och många hundar var det där så det fanns mycket att lukta på. Husse tog ett par bilder på mig och visst är det vackert vid lycksalighetens ö! 🙂

Tack husse för en trevlig eftermiddag. 

En reaktion på “Måndagseftermiddag

  1. Oh vilka fina blommor! Jag förstår att du trivdes i stadsparken. Trevligt också att du träffade en hel del hundar. Jag håller med dig, det är vackert vid Lycksalighetens ö.
    Så roligt att du och husse tog bussen. Jag förstår att du gillade det för det är väl inte var dag ni åker buss utan det måste vara ett rejält undantag från rutinerna.

    Ett otal klappar till dig från din alldeles egen C och Aros, hälsa till husse och givetvis också till matte