Stockholm 

I dag blev det en liten tripp till Stockholm.  Husse ville ha sällskap så matte och jag hakade på. Först stannade vi till som hastigast på husses gamla jobb i Bergshamra. Där passade matte på att ta en cache som låg alldeles intill innan vi for vidare mot Strandvägen. Där tog husse och matte en cache som ligger etta på att ha flest antal favoritpoäng i Sverige. Den Cachen har de velat ta läääänge ?

Det hanns inte med att fota nån bild på mig i dag så jag kom med på en bild när vi var hemma igen ? Matte fotade från bilen så då var det svårt att få med mig på bild sa hon ?

En reaktion på “Stockholm 

  1. Härligt att du varit på utflykt till huvudstaden. Fantastiskt också att höra att det finns en cache på Strandvägen. Det hade jag faktiskt inte trott. Vad jag däremot tror är att du nosat upp alla cacher matte och husse hittade i Stockholm. Det är du som är blygsam och säger att det är matte och husse som hittar dem.
    Det ser väldigt behagligt ut att ligga och titta som du gör efter dagens eskapad. Jag ser hur du riktigt begrundar vad du har varit med om.

    Tusen klappar till dig från din C