Årike Fyris

I dag var vi bland annat ut och letade cacher. Fika på en stubbe blev det också efter att husse letat reda på en gömma. Många båtar åkte förbi. Matte hann fota några av dem. En riktigt bra dag bjev det.

En reaktion på “Årike Fyris

  1. Oj, oj, Aros, nu har jag skrattat gott och länge! Hade jag varit lite fräckare än vad jag är, hade jag sagt att nu har husse visat sin rätta sida. Jag kan tänka mig att det var du Aros som hade matte till att ta detta underbara foto på den cacherjagande husse. Jag måste säga, det var bra att du höll dig utanför. Ingen kan ju veta vad som finns i ett sådant hål.
    Det ser härligt ut med fika på en rejäl stubbe. Jag ser allt att du bevakar hur det dukas fram. Jag hoppas verkligen att det fanns något gott till också dig.

    Det var väldigt många fina vyer du hade att beundra. Både små och stora båtar och till och med en båt på land. Fast allra bäst gillar jag ”vyerna” där du poserar.

    Tusentals klappar till dig från din C och speciell hälsning med kram till matte för att hon bidragit till att jag fått dagens skratt. Jo, du kan hälsa också till husse