Utflykt igen

I dag var vi till Östhammar och letade cacher. En cache var gömd i en parkbänk men där huserade massor av getingar så den tog inte husse och matte. Det blev några andra tagna i stället. Fika blev det också förstås.

På vägen hem åkte vi förbi Elins Glada Ekologiska Kor utanför  Österbybruk och köpte mjölk direkt från bonden. När vi kom hem smakade husse och matte på den och de blev alldeles lyriska. Så här ska mjölk smaka sa de! Precis som från korna hos farmor och farfar när jag var liten sa matte och glittrade av glädje med ögonen. Dessutom  ligger ju den här gården nästan nästgårds med den farmor och farfar  hade sa hon.

En bra dag för oss alla tre ?

En reaktion på “Utflykt igen

  1. Aros, du får tipsa husse om Anticimex, att han ringer dit när getingar omringar de cacher han är på jakt efter. Vad jag förstår fick ändå husse tag på några på andra ställen.

    Det låter verkligen fantastiskt med glada kor. Att det fanns mjölk hos Elin som till och med matte kunde dricka, det låter helt ofattbart. Jag tål inte heller mjölk men jag skulle aldrig våga vara så modig som matte var. Sedan spelar det ingen roll hur gott det var. Förresten fick inte du smaka lite? Jag lite mer på ditt omdöme än mattes och husses.

    Att ni alla tre hade en bra dag, det framgår av bilderna.

    Tusen klappar till dig från din C