Utflykt

I går var vi ute på en utflykt. Husse var in i en hage och hittade en cache. Sen blev det fika på Gammelgården.  Där finns det också en cache sa husse. Jag njöt av att få vara ute med husse och matte jag . På kvällen åkte vi till Vattholma. Det var bilbingo där. Det vet jag inte vad det är men det var en kvinna som rabblade en massa i en högtalare. Jag låg i baksätet och kopplade av. Blev lite störd faktiskt så jag sa ifrån en gång men då sa matte att hon som pratade hela tiden fick det så då brydde jag mig inte om henne längre.  Det var riktigt skönt att få sträcka ut mig i baksätet. Foto glömdes bort så det blev inget sånt från Vattholma. ?

En reaktion på “Utflykt

  1. Vilken trevlig och ovanlig, ja även kul, utflykt du var på! Nåja, inget ovanligt att husse hoppar runt i hagar och på stegar efter cacher. Matte gör ju också likadant. Men det där med bilbingo, det roar. Inte heller jag vet vad det är för något. Säkert något modernt påfund för semesterfirare. Alltså, hade jag varit med, hade jag gjort som du, sagt ifrån att det var störande. Du gjorde dock helt rätt som la dig till rätta och lät pratkvarnen mala på. Det är jag långtifrån säker på att jag hade klarat av. Du är duktig du Aros!

    Massor av semesterklappar till dig från din C