Spa

image

Åh så skönt deras var med ett bad! Matte sa att det var behövligt. Jag njöt massor och småpratade med matte hela tiden.

image

Nu är jag torr och fin. Matte har fönat pälsen och klippt den. Klippt klorna och gett mig medel i nacken mot de där eländiga fästingarna. Hoppas jag klarar mig från dem. Godis får jag också av matte för det hör till när jag är duktig säger hon. 🙂 Husse väntade på att få följa med mig ut efter mitt spa 😉 Livet är härligt! 😀 💗

En reaktion på “Spa

  1. Oj, oj så skönt du har haft det på mattes spa! Matte var dock modig som vågade släppa dig ur badrummet medan du var våt. Hade du då redan skakat av dig det värsta? Jag ser att du blev klippt, sommarklippt. Sedan ser jag också att du har blivit lite solblekt i den fönade pälsen. Ack så vacker och ståtlig du blev. Att du skall ha godis när du varit så duktig, det förstår jag. Helt rätt och sedan hoppas jag att du sniffade matte i örat som tack för hennes insats. Jag hoppas också att husse hade vårdat sig extra när han skulle få förmånen att gå ut i sällskap med dig.
    Massor av klappar till dig från din C