Dagens utflykt

I dag åkte vi till Dannemora.  Det är en så fin historisk plats där vid gruvorna. Medan vi satt där och fikade så kollade matte om det fanns någon cache där att ta. Och det gjorde det! Den visade sig vara i flera steg innan vi kom fram till gömman. Jättespännande!  Vi kom till en plats på gruvområdet som vi inte visste fanns! Matte och husse blev så glada över den upptäkten!  Jag njöt i massor att få springa lös på området eftersom vi var själva där. Ja så mycket att jag inte ville åka hem. Matte började med olika lydnadsövningar med mig. Det tycker jag är skoj. Sen bar hon mig till bilen. Hmm… känns som att jag blev lite lurad där… Här kommer lite bilder från dagens utflykt.  🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

En reaktion på “Dagens utflykt

  1. Aros, går du på bio någon gång? Jag måste säga, bilden på dig och husse på Dannemoras vad jag förmodar är en slags dressin hade platsat i filmen om Hundraåringen. Jag tänker inte på dig utan på husse. Jag har hört att Robert Gustavsson som spelar Hundraåringen fick sitta i sminket i fyra timmar innan inspelningarna, något han tyckte var tröttsamt. Hade husse fått rollen, hade husse sluppit smink överhuvudtaget på grund av den övertygande stil han besitter och Robert hade sluppit bli trött. Fast det är klart, sminkörerna hade inte blivit nominerade till en Oscars om husse spelat rollen! I gengäld kanske du hade fått en Oscars för bästa manliga hund någonsin, en heders-Oscar.
    Det var allt en härlig utflykt ni hade. Grönt och vackert och lugnt och stilla. Trevliga skyltar också att läsa. Att du inte ville åka hem, det förstår jag. Jag förstår också att du kände dig lurad när matte bara så där rakt av bar iväg med dig efter att ha gjort något så överflödigt som tränat lydnad med dig.

    Du får hälsa till matte och tacka för alla fina bilder hon tagit och du skall ha tack för att du lagt ut dem på din blogg. Och du, berätta inte för husse vad jag tycker om hans stil!

    Tusen klappar till dig från din C