Tomten kommer…

SONY DSCTomten kommer! Hej Tomten! Jag har varit snäll hela året! Det är säkert!SONY DSC Men hallå, här är jag ju…SONY DSC
Var inte den till mig…Matte får den…Hon har tydligen varit snällare än både ”Lilleman” och jag…

SONY DSCOkej, vi fattar. Här gäller det att hjälpa till. Matte, ”Lilleman” och jag hjälper Tomten att dela ut paket.SONY DSCJaaa! Det hjälpte! Jag får paket! 😀
SONY DSC Slit och riv! Vad roligt det är att öppna paket! 🙂
SONY DSC
Nu var jag så snäll så jag får ett till…
SONY DSC Och ännu ett paket! Vilken toppenjul! Och så får jag smaka liiiite av julbordets läckerheter också, men bara lite, så jag inte ska må dåligt. Jag gillar det här med jul. Det är så roligt när alla kommer och firar med oss. Full fart, särskilt på ”Lilleman” och mig. Precis som det ska vara! 😉 Jag kan tala om att ”Lilleman” fick flest paket, precis som det ska vara det också  🙂

 

 

En reaktion på “Tomten kommer…

  1. Så kul att du fick flera paket! Är det möjligen en trasdocka du fått? Förstår att du hjälpte tomten. Han luktade nog också så att du kände igen honom, skulle jag tro. Nu får du kanske vänta till påsk innan du får paket igen. Fast kommer du och hälsar på mig skall jag fixa något. Det lovar jag.