Jag fyller år!

image

I dag fyller jag hela fem år! Stora karl’n 😉 Imorse sjöng matte för mig. Sen fick jag leta godis som jag tycker är så kul. Grattiskort har jag också fått från min beundrarinna, en mycket speciell person som jag tycker väldigt mycket om!  <3  (Sniff i örat-tack till henne)Efter promenaden med matte fick jag detta smaskiga ben. Mums! Jag undrar om husse har något med sig till mig när han kommer hem från jobbet  😉

*

*

*

*

*

Jaaa! Husse har kommit hem och jag tror han har något åt mig! 🙂

SONY DSC

Jag får paket av husse…

SONY DSC

SONY DSCSONY DSCSONY DSCJaaa, jag fick en ny boll! Min gamla har jag nästan tuggat sönder. Tack snälla husse för den fina presenten! <3

För den observante kan jag tala om att den gröna bollen på andra bilden är min gamla boll, den har försvunnit nu, men det gör inget för jag har ju fått en ny 🙂

Vilken toppendag! Det är inte dumt alls det här, att fylla år 🙂

Kommentarer inaktiverade.