Sindras Scrapbooking

Mina bidrag till utmaningar och tävlingar finns också i min blogg, Sindras Gnistor.

Skriv gärna en rad i gästboken
Gästboken öppnas i nytt fönster

 


13 Juni 2009

För första gången i mitt liv tävlar jag i korttillverkning. Och vinner! :D Helt otroligt! Jag trodde inte det var sant först när jag såg det! Tävlingen var en månadstävling för maj månad och man skulle göra ett Mors Dags-kort utifrån en skiss hos Kort i Fokus. Vinsten kommer från Hobbyhuset. Åhh, vad spännande det ska bli att se vad det är för vinst! :D Vilken bra start på dagen det blev!!! :D

 

Ett manligt, maskulint kort i valfritt format.


Ett kort som skapas utifrån en skiss i valfritt tema.


Ett Criss-Cross-kort på temat Sverige. Tyvärr ger inte bilden kortet rättvisa.


Här skulle vi göra ett sommarkort i valfritt format.Man skulle göra två kort med samma motiv , men helt olika i storlek, färger och utsmyckning..


Den här utmaningen heter "Less is more". Vi skulle göra ett stilrent kort med så få dekorationer som möjligt. Tema "Stillhet".


6 Juni 2009

Den här helgen är det Cybercrop hos Kort i Fokus. Det är första gången jag är med. Det är tio tävlingar med olika teman. Jag deltog i sex av dem. Det var riktigt roligt och lärorikt! Cybercropen började på fredagen kl 19.00 och höll på till måndagen kl 19.00.

Till vänster är mina bidrag och i vilka tävlingar det är jag deltar med dem i.

 


2 Juni 2009

Dagens kort är till en liten släkting som fyller ett år. Grundpappret är cardstock. Sedan har jag använt tapeter. Både den bruna och den med nallen på är tapeter. 1:an och gula dekoren nertill är skumgummi. Grattisstämpeln kommer från Inkido.

Till Scrapbookings första sida      Till sindra.net´s första sida      Sindras Scrapbookings länkar

 
Copyright © sindra.net