Sindras Scrapbooking

Skriv gärna en rad i gästboken

 


30 Oktober 2008

Jag var på julkortskurs hos The Scrapbook Store. Det var jätteroligt! Kursledaren, Josefine, är superduktig på att komma på idéer. Det här kortet är ett 15 x 15 kort med en ficka på. I fickan stoppar man i ett mindre kort som man skriver en hälsning på. Tyvärr tappade jag en mindre dekoration med text på som skulle sitta på fickan när jag åkte hem.

 30 Oktober 2008

Nästa kort vi fick göra minns jag inte vad det kallas. men det är en variant av istickskort. På översta bilden syns "kuvertet".

Mellanbilden visar själva kortet som hälsningen står på.

Nedre bilden visar kortet när det är färdigt.

 


30 Oktober 2008

Och här är sista kortet vi fick göra på julkortskursen. Det här tycker jag blev riktigt fint. Kanske för att jag inte sett den här varianten av kort förut *ler*. Övre bilden visar kortets framsida och nedre bilden visar insidan.

Jag är jättenöjd med kursen och ser fram emot att gå fler kurser med samma kursledare till våren! :)

 


26 Oktober 2008

Dagens kort är ett vänskapskort, ett fodralkort. Det här kortet gjorde jag 15 cm brett. Glömde fota insidan innan jag stängde till det, men titta på den 15 oktober längre ner så ser du ett liknande från insidan. Blomman är mitt första försök att göra en blomma själv från en beskrivning ur "Kul med kort och inspiration och idéer". Det var inte lätt! Men jag ger mig inte, utan kommer att testa igen och goppas då på bättre resultat :)

 


23 Oktober 2008

I dag blev det ett kort till en god vän som fyller år. Ett altarkort i rosa nyanser. Kortet stängs genom att jag fäst en bit enfärgad cardstock under dekorpappret på höger sida som sedan når över på vänster sida. Därefter gjorde jag hål på den vänstra sidan där jag trär i den cardstockbiten som jag satt blomman på. Blomman kommer från Reprint.

 


17 Oktober 2008

Ett kort inspirerat av höstens färger. Lövet fick jag som en bonus när jag handlade scrapgrejer på Tradera.

 


16 Oktober 2008

Det här kortet gjorde jag från en bild på en pudel som jag använde som mall. En variant av vikkort i svart papper som grundkort. Nedre bilden visar kortet öppnat. Kortet fick en kompis till vår dvärgpudel ;D

 


15 Oktober 2008

Vi var på dop i helgen och det togs en del bilder, så jag gjorde det här fodralkortet till en bränd cd som jag skickade till föräldrarna. På övre bilden syns kortet öppnat och på nedre är det stängt. Sedan skrev jag dit text på den övre vita delen av det öppnade kortet.

 


15 Oktober 2008

Här är en variant av kortet ovan, fast till föräldrarna till en liten nydöpt kille.

 


12 Oktober 2008

Dagens kort är en variant av altarkort. Högra sidan är mindre än vänstra sidan. Kortet stängs genom att jag satt en bit enfärgad cardstock under dekorpappret på höger sida. Sedan gjorde jag hål på den vänstra sidan där jag trär i den cardstockbiten som det står Grattis på. Blomman kommer från Reprint. Grattis stämplade jag med stämpel och färg som jag sedan embossade med genom skinligt glitter och fäste med 3D-kuddar.

 


12 Oktober 2008

Detta kort gjorde jag i böjan av månaden. Glömde att lägga ut det då, så det kommer nu istället. Ett dopkort till en liten tjej, som döptes i dag. Det var riktigt roligt att göra de små söta skorna. Beskrivningen hittade jag på bydonovan.com. Där finns mycket roligt man kan ha användning för.

 


11 Oktober 2008

Dagens kort gjorde jag till en manlig släkting som fyller år snart. Det är ett "altarkort" fast med en mindre och en större sida. Grattis stämplade jag och embossade med klarglitter.Jag stänger kortet med loopybrads och guldtråd. Det fina blomsterarrangemanget kommer från Papperssvalan.

 


9 Oktober 2008

Det blev ett till kort på samma tema som det här under. Den här gången är det det en liten kille som har namnsdag.

 


7 Oktober 2008

Det här kortet gjorde jag efter en beskrivning ur "100 kort att skapa av papper" till en liten tjej som har namnsdag. Kortet öppnas nere vid trädets rötter.

 


2 Oktober 2008

I dag blev det lite pyssel igen. Här ett höstbetonat kort i brun-rosa nyanser som jag skickat till en vän.

Till Scrapbookings första sida      Till sindra.net´s första sida      Sindras Scrapbookings länkar

 
Copyright © sindra.net