Sindras Scrapbooking

Skriv gärna en rad i gästboken

 


16 November 2008

Dagens kort är gjort i ett, för mig, nytt material. Det är gjort av tapeter. Ett 15 x 15 kort som jag klädde både fram och baksidan i brunt och sedan framsidan med en mönstrad tapetbit. Organzaband sattes dit som knöts som en rosett.

 


14 November 2008

Ett 15 x 15 kort blev det i dag. Grattiskort med blommor, blad, fjäril och myra samt organzaband.

 


10 November 2008

Det här väskkortet gjorde jag till min son som fyller år i dag. Grattis Sonen! :)

Det är mitt första väskkort. Roligt att göra, så det blir det säkert fler av i olika utföranden. Blomman är tagen från en ljusmanschett och fastsatt med en orange brad.

Mallen finns på Kort i Fokus hemsida.
Mall till väskkort

 


9 November 2008

Hm....ja, så slog mitt berömda minne till igen. När Hjärtevännen kommer och frågar efter kortet till hans svåger (se 8 november) så kan jag för mitt liv inte komma ihåg var jag lagt det. Efter mycket letande gav jag upp och gjorde ett nytt kort. Dagens kort. När det var färdigt kom jag plötsligt ihåg var det andra kortet låg. Jag hade glömt det kvar i scannern! *suck*

 


8 November 2008

Hjärtevännen ville att jag skulle göra ett grattiskort till svågern som fyller 83 år. Det blev en variant av altarkort med en större och en mindre "port". Kortet stängs genom att den bruna remsan som det står Grattis på sticks in i en öppning jag skurit i den vänstra "porten". Fler varianter av det här kortet finns på oktober månads sida.

 


7 November 2008

Gjorde mitt första vattenfallskort i dag. Riktigrt roligt! Jag använde enfärgat papper med måtten:
1 st 30 x 10 cm
1 st 25 x 5,5 cm
4 st 5 x 4,5 cm
1 st 8 x 2 cm
1 st 13 x 9 cm

Mönstrat papper:
4 st 4,5 x 4 cm
1 st 14 x 9 cm
1 st 29 x 9 cm

Till snöflingorna använde jag VersaMark och silverfärgat embossingpulver och snöflingestämpel. Till Jul och Nyårstexten skrev jag först med embosspenna och sedan på med silverfärgade embosspulvret som sedan värmdes, precis som snöflingorna. Silverfärgade brads, 2 st. En silverfärgad öljett samt cirka 20 cm silverfärgat organzaband, 6 mm brett. Till texten inne i kortet använde jag en silverfärgad penna. Det vita fältet på sista bilden är där den personliga texten står. Den har jag lyft bort på den här bilden.

I övrigt följde jag filmbeskrivningen på youtube.
Film på Youtube

 


6 November 2008

Den här 3D-blomman gjorde jag till min Hjärtevän. Den var riktigt rolig att göra. Mycket klippa blev det, men det var det värt! Mallen och beskrivningen hittade jag hos ruthannzaroff.com

Till Scrapbookings första sida      Till sindra.net´s första sida      Sindras Scrapbookings länkar

 
Copyright © sindra.net