God Jul och Gott Nytt År!

Titta vilket fint kort jag fick av finaste C när jag fyllde hela nio år! Jag  blev så glad! Det är inte ofta jag får post. Det händer ungefär en gång om året ? Sniff i örat till min C! ? 

Så här fin blev jag efter att jag fick en skön spa-behandling av matte på min födelsedag. Så nu är jag jul- och nyårsfin! Då passar det ju bra med ett julkort också. Eller hur? ??

En reaktion på “God Jul och Gott Nytt År!

  1. Oj, oj så vacker du blev nu igen! Det där med mattes spa, det måste vara toppen. Jag har länge försökt bli inbjuden till ett sådant spa men matte verkar helt ointresserad av att försöka göra mig i vart fall nästan lika fin som vad du är.

    Jag hoppas att du får många fina julklappar och att du är lagom nyfiken innan tomten kommer. Sniffa du gärna igenom allt som ligger under granen. Matte och husse blir då säkert ängsliga över att du skall öppna klappar som inte är till dig men du Aros, det får de stå ut med.

    God Jul till dig och givetvis också till matte och husse
    din C