Skattjakt

I förrgår var jag med husse, Millan och matte på geocachingtur.  Vi letade reda på 50 stycken gömmor. Millan 51 stycken. Den extra Hon tog hade vi andra redan tagit. Vi fick en härlig dag i lagom väder och god lunch och fika med oss. Jag fick leka och leta godis. Alla var nöjda och glada när vi kom hem över en lyckad dag. Särskilt husse som fick inviga sin födelsedagspresent  ?

En reaktion på “Skattjakt

  1. Aros, när jag såg bilden på husse bärandes på en konstig mojäng trodde jag att han hade tagit med saker från nya gymmet ni båda monterat. Inte heller förstod jag direkt vad som var födelsedagspresenten men sedan hajade jag. Helt otroligt, en hopfällbar stege. Jag hoppas att du inte bryr dig om att klättra på den, att du håller dig på marken.
    Jag är helt övertygad om att varken husse, matte eller Millan hade hittat en enda gömma om inte du varit med. Det är du som nosar upp dem fast det kallas för att du letar efter godis.

    Det är kul se bilder på husse klättrandes i träd. Jag har alltid, oss emellan, tyckt att han är smått tokig.

    Tusen klappar till dig från din C