7 år

I dag är det precis sju år sedan jag fick komma hem till matte och husse.
Det har varit mycket fina år och jag stortrivs, allrahellst när jag blir firad med ett gott köttben.

image

Ett sådant vill jag ha varje dag! Men det får jag nog inte, kanske om jag är extra snäll någon dag?  🙂

En reaktion på “7 år

  1. Jag får gratulera dig Aros, matte och husse. Jag minns när du kom hem till dem. Matte var hemma och gjorde i ordning inför din ankomst och husse, han var verkligen uppspelt när jag träffade honom. Han var som en sprattelgubbe. Vi var ute på något med föreningen i samband med din ankomst. Men du, om du vill ha köttben varje dag, då måste du komma hem till mig. Tala bara om vilken sort du önskar, om det skall vara märgben, om det skall var rått eller kokt och så vidare, så skaffar jag hem precis vad du vill ha.
    Ha nu ett fortsatt nytt, fint år med matte och husse!
    Tusentals klappar till dig från din C och hälsningar till matte och husse