God Jul och Gott Nytt År!

Titta vilket fint kort jag fick av finaste C när jag fyllde hela nio år! Jag  blev så glad! Det är inte ofta jag får post. Det händer ungefär en gång om året ? Sniff i örat till min C! ? 

Så här fin blev jag efter att jag fick en skön spa-behandling av matte på min födelsedag. Så nu är jag jul- och nyårsfin! Då passar det ju bra med ett julkort också. Eller hur? ??

Förmiddagspromenad 

Det är vackert när solen är på väg upp.

mMen kom nu husse det börjar bli kallt om mina tassar!

fSå här tittar jag på husse när jag vill ha godis,  men det funkar inte jämt. 

Titta vad vackert ! 

Titta husse vad vackert det är i Gamla Uppsala! 

Titta åt samma håll som jag

Tack Matte och husse för en fin promenad på lördagseftermiddagen innan solen gått ner . 

Soffhäng 

Matte och jag är själva hemma eftersom husse är ute och åker båt. Vi myser i soffan samtidigt som matte tittar på TV. Det är något tävlingsprogram för genier säger matte. Jag bryr mig inte. Är bara så nöjd med att få mysa i soffan med matte. 

Skattjakt

I förrgår var jag med husse, Millan och matte på geocachingtur.  Vi letade reda på 50 stycken gömmor. Millan 51 stycken. Den extra Hon tog hade vi andra redan tagit. Vi fick en härlig dag i lagom väder och god lunch och fika med oss. Jag fick leka och leta godis. Alla var nöjda och glada när vi kom hem över en lyckad dag. Särskilt husse som fick inviga sin födelsedagspresent  ?

Gym

Hjälper husse att hålla koll på redskapen som ska skruvas ihop till det nya gymmet där vi bor. Många delar är det. Husse jobbar på bra! ?