Innehåll
 
Aros förstasida
Lite om mig
sindra.net
Skicka vykort
Länkar
Gästbok
e-post

Dagbok 2012

Aros sida kom
ut på nätet
14 februari 2008

©2008-2012 sindra.net

Aros Nätkoja

 
14 Juli 2012


Bild: Matte

I dag åker vi till Dannemora gruvor. Husse och jag tar oss ett snack oss karlar emellan medan matte springer omkring med kameran och leker papparazzi ;)

 
1 Juli 2012


Bild: Husse

I dag är en trevlig dag! Vi åker till Österbybruk och börjar med att äta lunch vid dammen. Efter det tittar vi lite på auktionen som pågick där. Sedan fortsatte vi till badet och kollar på loppis. Husse köpte en kasse leksaksbilar, jag undrar vad han ska med dom till, jag leker ju inte med bilar... ;) Efter det åker vi till hembygdsgården och fikar. Det är riktigt mysigt där. En fin liten hundtjej finns där som jag spanar på medan husse och matte fikar. En bra dag :)

På bilden sitter matte och jag och väntar på att husse ska fota färdigt. Jag till och med lade mig ned ;)

 
30 Juni 2012


Bild: Matte

Här ligger jag som en prins i soffan. Min favvoplats numera är just på de mysiga kuddarna som ligger i soffan och väntar på att jag ska gosa ned mig i dom ;)

 
15 Juni 2012


Bild: Matte

Äntligen kom vi iväg till härliga Hågadalen! Här är underbart vackert och dessutom sken solen! ;) Jag poserar glatt så matte får ett kort till min koja på nätet ;)

 
14 januari 2012


Bild: Husse

Jag är så nyfiken på vad det är matte har med sig hem från affären! Jo, titta! Hon har vunnit en jättefin stekpanna! Matte sa att hon tycker det här året börjar bra och det tycker jag också, för är husse och matte glada, så är jag också glad! :)